Online megoldások

Ügyfél: Szászi Birtok / 2014

Online kommunikáció és arculat kidolgozása

Mi a teendő, amikor egy beruházás eredményeképpen új célcsoportok bevonására nyílik lehetőség? A Szászi Birtok 2014-ben olyan beruházás végére ért, amellyel a klasszikus badacsonyi borkóstoló pincéből komplexummá fejlődtek.
A beruházáshoz kötődően rendezvényhelyszínt hoztak létre, valamint szálláshelybővítésre is sor került.
A hazai, csak kiskereskedelemben forgalmazó borászoknak nehéz az eladás és a népszerűsítés abból a szempontból, hogy jellemzően csak a borászat helyszínén lehet megvásárolni termékeiket. A személyes látogatás alkalmával hiába lehetséges a bor megvásárlása, a későbbi beszerzés nehézkessé válik.

Fontos volt továbbá az is, hogy a márkát megfelelő módon és minőségben mutathassák be. Ezeket az értékesítési problémákat volt hivatott kiküszöbölni az exkluzív megjelenés, valamint a honlapon működő webshop.
A Szászi Pincét az arculatváltással a méltó helyére emelte a honlap, amelyet az év honlapja versenyen is díjaztak: kategóriájában minőségdíjas lett .

Rendezvénylekéréseinek nagy része is a honlapon keresztül bonyolódik már le a működésének első évétől, és webshopjának forgalma is jelentőssé vált ezáltal.