Online megoldások

Ügyfél: Kolping Hotel / 2015

Folyamat optimalizálás a foglalások növekedésért

A Kolping Hotel Magyarország talán legismertebb családbarát szállodája. Nagy figyelmet fordítanak arra, hogy mindenben elősegítsék azt, hogy a náluk eltöltött idő valóban élmény legyen az egész családnak. Ez a cél és ez a szemlélet határozta meg a honlapfejlesztést is.
Az erős törzsközönséggel rendelkező szálloda szolgáltatásai bővültek, ezért a márka presztízsét kellett emelni úgy, hogy lehetőség nyíljon új piac nyitására is a különböző célcsoportok megszólításával. A honlapon az egyik legfontosabb cél, hogy a látogatók célirányosan és zavartalanul a foglalás felé haladhassanak.
A foglalásokat és az ajánlatkéréseket a Digital Bro-hoz tartozó saját fejlesztésű online szállásfoglalási motor, a ROOMZ szolgálja ki. Az egyedi igényekre szabható motor rugalmasságának köszönhetően hatékonnyá teszi az értékesítési folyamatot, hiszen bármilyen árképzésnek megfeleltethető.
Egyedi funkcióival tehermentesíti az ajánlatkérésekkel foglalkozó munkatársakat, mert több ponton automatizálttá lehet tenni azok kezelését.

Optimalizáltuk a vásárlási folyamatot is, így a felhasználók kevesebb idő alatt találják meg a nekik tetsző ajánlatot, ezzel a foglalási folyamat lerövidül.